“ANDA PENGHIDAP DARAH TINGGI?

Baca Pengakuan Ikhlas Ini Dahulu

   

Saya pasti, sebagai seorang pesakit darah tinggi, anda pasti pernah mengalami salah satu perkara di bawah .

“Bacaan tekanan darah melebihi 150”

“Selalu sakit kepala yang kadang-kadang tidak tertahan”

“Muntah-muntah”

“Sakit ulu-hati”

“Kadang-kadang mata menjadi kabur”

“Sakit dada dan susah bernafas. tma degupan jantung yang tidak sekata”

“Rasa berdebar-debar yamg tidak semema-mena”

“Malam tidur tak lena, asyik nak ke tandas je”

“Mata makin rabun, badan cepat letih dan sering mengantuk”

“Dah cuba macam-macam penawar, masih tak berkesan”

“Ubatan hospital? Tak yah cakap la, memang dah berplastik telan. Sama jugak, malah makin teruk.”

 

MACAMANA NI?

Rasa macam nak bunuh diri pun ada. Astaghfirullah…mengucap banyak2 la …

Allah akan tolong kita selagi kita usaha.

 

JANGAN RISAU, ANDA DATANG TEPAT MASANYA. RIGHT ON TIME! KAMI ADA UBAT DARAH TINGGI UNTUK ANDA!  

Setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini bukan kami yang kata, tapi ianya adalah sabda nabi kita!

 

 

Sebelum tu.. Mari kita lihat apa kata pesakit darah tinggi setelah mendapatkan formula herba Dr Azlan ini

 

 
 
Nampak tak bagaimana bacaan tekanan darah bagi pesakit-pesakit darah ni menurun secara konsisten selepas penggunaan formula ini?

Anda mahukan kembalikan tekanan darah anda seperti mereka? Sila baca artikel ini sehingga habis 

Beberapa komplikasi yang mungkin akan dihadapi oleh pesakit darah tinggi adalah:

  • Serangan sakit jantung
  • Angin Ahmar
  • Lemah jantung
  • Kegagalan buah pinggang
  • Retinopathy yang boleh menyebabkan buta

 

AMARAN!

Jika anda terus membiarkan paras bacaan darah dalam badan anda lebih tinggi dari paras normal, bersedialah untuk terima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di atas.

 

Tahukah anda 5.8 juta daripada rakyat Malaysia termasuk anda menghidap penyakit darah tinggi?

Statistik di atas sekali gus menjadikan Malaysia di antara negara paling ramai penghidap masalah tekanan darah tinggi. Anda juga termasuk dalam statistik ini! Angka ini sangat menakutkan kita. 

 Fuh, ngeri betul kalau baca berita-berita ni semua kan? Bayangkan kalau anda berada di tahap kronik(nauzubillah), pastinya ianya semakin sukar untuk dihadapi.

 

MEMPERKENALKAN, TEH HERBA TRIPLE-T
(Diasaskan Oleh Dr. Azlan – Pakar Toksikologi)
 
 

 

APA ITU TRIPLE-T?

.
TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, yang merupakan seorang pakar toksikologi.
 
Secara asasnya, Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) 
  • Membantu Mencuci Organ – Cellular Detox
  • Membantu Memulihkan Sel Hati & Buah Pinggang
  • Membantu Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya.

Triple-T telah melalui kajian saintifik Research & Developement (R&D) oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Dato’ Asst. Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.  Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan..

Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kencing manis, darah tinggi dan kegagalan buah pinggang, serta mereka yang ingin menjaga kesihatan.
.
Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga.

.

Berikut Merupakan Kandungan Herba Aktif Dalam Triple-T.

Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri. Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.
 
 .
 
.
DAUN FICUS (Mas Cotek) 
  • Membantu melindungi hati dan ginjal serta menghasilkan sel-sel organ dalaman yang lebih sihat.
  • Ia juga sangat berkesan dalam mengawal gula dan tekanan darah secara efektif

.

.
.
.
DAUN STAMINEUS (Misai Kucing)
  • Membantu mencuci dan mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan mencairkan batu karang.
.
Daun Teh Hijau
  • Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula.
  • Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress.
  • Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel-sel kanser serta mengurangkan paras kolestrol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

 

 Siapakah sebenarnya Dr Azlan ini?

 

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.

Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).

 

Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi.

 

 

 

 

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau hanya menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini. Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan. Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan. Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya?

Ok di sini kami sertakan beberapa geran yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian.

Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua. Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi.

See? Anda nampak kan bukan senang dan mudah nak dapatkan formula ni. Ratusan ribu ringgit dan bertahun-tahun kajian dibuat barulah dapat formula ini.
 
Alhamdulillah, setelah menghadapi pelbagai onak dan duri, Dr Azlan dan team beliau berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk membantu masalah sakit buah pinggang anda.

Ini hasil result yg diperolehi setelah 7 tahun kajian dibuat. Anda boleh baca bahagian conclusion di mana formula Dr Azlan ini berpotensi untuk regenerate sel hati & buah pinggang yang dah rosak dan seterusnya membantu pesakit-pesakit kencing manis, darah tinggi, gout, dan juga hemodialisis

 
 
 
Mari kita lihat apa kata pesakit darah tinggi yang dah gunakan formula  Ubat Darah Tinggi Triple-T hasil kajian Dr Azlan ni. 

 

 

 

 

 

Perlukah stop atau kurangkan ubat/dialisis semasa mengambil Triple-T?

Saranan kami, jangan terus berhenti pengambilan ubat atau dialisis secara mendadak. Mengenai hal ini anda perlu dapatkan nasihat daripada doktor anda. Anda dinasihatkan berhenti/kurangkan ambil ubat atau pun dialisis hanya dengan rekomendasi daripada doktor sahaja.

Sila lihat testimoni mereka yang dah berjaya kurangkan ataupun stop pengambilan ubat/dialisis dengan recommendation dari doktor sendiri.


 

PERHATIAN : Sekiranya anda ambil apa-apa ambil ubat hospital, anda perlu kena jarakkan pengambilan dengan TripleT ni dlm 1-2 jam. Jangan ambil sekaligus nanti TripleT kurang berkesan.
Cara pengambilan Triple-T seperti berikut:
  1. Rebus 1 uncang Triple-T ke dalam 500-1000 ml air sehingga panas menggelak & then off api.
  2. Biarkan at least 20-30 minit or lebih. Tunggu sehingga suam/sejuk baru minum.
  3. Minum tanpa sebarang campuran gula.
  4. Amalkan setiap hari, tak kisah berapa kali sehari.
  5.  Minum sikit2, tengok dulu mcm mana. Untuk permulaan 3 – 5 hari pertama anda limitkan 500ml je dulu sehari. Kalau kencing semua ok teruskan dgn 750 sehari, then baru 1 liter.
  6. Untuk pesakit buah pinggang, sila rujuk doktor anda untuk limit pengambilan air yang anda boleh minum dalam sehari
  7. Seeloknya minum sebelum makan

1 kotak TripleT ni ada 28 uncang. Sehari guna 1 uncang. Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan

 

Berapa lama untuk baru nampak kesan?
 
Tiada tempoh spesifik , cuma berdasarkan pengalaman pengguna Triple-T, kesan positif boleh dilihat dalam tempoh 2 bulan pertama.
 
Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk membantu menyembuhkan sel-sel hati yang rosak dan buah pinggang yang cedera dan seterusnya mengawal tekanan darah dalam badan. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel hati dan buah pinggang yang rosak dan seterusnya membantu mereka yang ada masalah kegagalan buah pinggang.
 
Dalam proses awal pengambilan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakanhealing crisisHealing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pengambilan ubatan sintetik atau makanan yang mengandungi kimia berbahaya.

Antara kemungkinan tindak balas healing crisis yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Pening kepala
  • Atau sakit di bahagian-bahagian tertentu

Antara testimoni healing crisis yang biasa terjadi semasa di awal pengambilan Triple-T.



Tempoh healing crisis ini biasanya sekitar 1-2 minggu pertama dan ianya ON OFF, bukannya sepanjang masa. 

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan. Jika terlalu kuat kurangkan dos pengambilan Triple-T.

Ragu-ragu dengan tahap keselataman Triple T?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi.

Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.  

Fasa awal pengkelasan produk Triple T

 

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada KKM.

Selain mempunyai nombor pendaftaran KKM, Triple-T juga telah berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency) dan mempunyai pelekat hologram khas dari KKM.   

Anda juga boleh mengesahkannya di website NPRA  berikut. Gunakan carian keyword “Triple-T”.  http://npra.moh.gov.my/

 

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA

 

 

 

Pelekat hologram dari KKM

 

Sepanjang tempoh 3 tahun ini, produk Triple-T telah diberikan pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM.   

Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran MAL, pelekat hologram dan pendaftaran di website NPRA.  

Jadi ini bermakna : 
  • Triple-T adalah SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Triple-T telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Triple-T BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC..
So macam mana, still was-was nak cuba? 
Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?
 

Terpulang pada anda,

kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di sini segera

 

 Beberapa keratan akhbar mengenai formula Triple-T ini.

 

 

 Kisah kejayaan pengedar Triple-T

 Kebanyakan ejen kami adalah dari pengguna Triple-T itu sendiri. 

 

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda? 

RM1k? rm10k? rm100k?
 
Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai.
 
Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian.
 
Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.
 
Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain?
 
Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

 

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-T ini adalah RM180 + RM10 Kos penghantaran = RM190.

Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM190 sebulan. Bagi saya, ianya sudah cukup murah.

Apalah sangat RM190 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 

Masih rasa mahal?

OK saya nak bagitau anda ni, jika anda seorang pesakit darah tinggi, anda sebenarnya berpotensi besar untuk mengalami masalah strok, sakit jantung, kencing manis, kegagalan buah pinggang da kematian!

Darah tinggi merupakan PEMBUNUH SENYAP bagi anda!

 .

.Seperti yang anda lihat, salah satu komplikasi tekanan darah tinggi adalah kegagalan buah pinggang. Anda nak tau berapa kos rawatan dialisis ? Mari kami tunjukkan

Tu diaaa, RM2000 sebulan!  

Inilah harga yang perlu anda bayar kalau tak ambil tindakan segera hari ini. Kalau nak bandingkan dengan Triple-T ni just RM190 apa lah sangat kan?

 

Anda masih nak kata  formula ni tak boleh dipercayai?  

Nah, kami sajikan lagi testimoni pengguna Triple-T buat anda 
 



Tunggu apa lagi, dapatkan Triple-T sekarang juga!

 

Ops,  Tunggu Sekejap.

Memandangkan anda mempercayai formula Dr Azlan ni, saya ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, kami ada  tawaran hebat buat anda.

Tawaran ini akan tamat pada BILA-BILA MASA SAHAJA. 

 

  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM360 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.20/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas adalah (RM180 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM730!
  • Tapi anda bayar RM360 sahaja!   Anda jimat sebanyak RM370, diskaun sehingga 50%.

 

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilik pakej lain di bawah

Pakej A
Pakej B
Total 4 Kotak
Total 2 Kotak
RM360
RM200
Pos Percuma
Pos Percuma
Jimat Sebanyak RM370
Jimat Sebanyak RM170

  

Pakej C
Total 1 Kotak
RM140
Pos RM10
Jimat RM50

P/S : Anda masih membaca sehingga kini? Tapi masih belum mahu bertindak? Masih ingatkah impian anda untuk kekal sihat dan dalam masa yang sama tidak mahu penyakit menyerang lagi ? Inilah masanya untuk anda merealisasikan semua impian. Lakukan pelaburan sekarang juga.

P/S/S : Keputusan masih di tangan anda, Saya telah sampaikan berita gembira untuk anda bagaimana cara untuk membantu masalah anda. Hanya menunggu anda buat tindakan bijak.

Top